Consultancy

Professionals met de juiste mentaliteit voor jouw onderneming.

Verdiepen in klantprocessen is waar wij écht goed in zijn! Met onze expertise in IT en ICT helpen wij jou met het verkrijgen van inzicht en het optimaliseren van processen. Onze IT-consultants staan klaar om de regie te nemen en jou en jouw team te ondersteunen bij het doorvoeren van succesvolle veranderingen.

Advies

Software begint met een passend plan.

Het kiezen en inzetten van nieuwe software is doorgaans een complex proces. Dit heeft een enorme impact op jouw huidige bedrijfsproces. Onze consultants denken met jou mee, zetten hun expertise optimaal in en combineren jouw marktkennis met onze IT-kennis.

Zij doorzien jouw huidige processen en weten welke vooruitgang je wilt waarmaken. Daarbij kijken zij verder dan alleen naar de cijfers. Ook administratieve en HR processen worden hierin meegenomen om maximale waarde uit jouw ICT te halen. Jouw plan, vertaald naar oplossingen!

Implementatie

Wij zijn ons bewust van het feit dat je met het aanschaffen van software er nog niet bent. Het ontwikkelen van software is slechts 50% van het resultaat. De andere 50% is de implementatie om het maximale resultaat te kunnen bereiken. Onze IT-consultants begeleiden jou tijdens het in gebruik nemen van onze software. Naast een goed doordacht plan helpen wij met de voorbereiding en verzorgen wij tevens extra begeleiding, nadat de implementatiefase is afgerond bij uitbreidingen op de software. 

Project Management

Niet langer bezig met alle inspanning rondom jouw project, maar wél profiteren van het resultaat. Met jarenlange ervaring op het gebied van ICT-projectmanagement minimaliseren wij de risico’s en onzekerheden en gaan wij voor succes! Jouw organisatie kan profiteren van projectbegeleiding gedurende het hele traject. Samen behalen wij jouw doelstellingen!

Business Intelligence

Datagedreven sneller, slimmer en tijdig beslissingen nemen.

Wij geven jou inzicht die jij nodig hebt! Van al jouw data maken wij betekenisvolle, overzichtelijke en toepasbare informatie. Hiermee kun jij vooruit kijken en toekomstgerichte voorspellingen doen die jouw resultaten verbeteren, risico’s managen, bedrijfssystemen en processen optimaliseren én waarmee de arbeidsproductiviteit zal toenemen!

Met onze expertise en jouw data:

  • Creëren wij overzicht in je data;
  • geven wij inzicht in jouw cijfers;
  • doen wij voorspellingen op basis van jouw bedrijfsgegevens.

Klaar om te innoveren?

Contact opnemen