Diensten

 

Software engineering

Hibernis bouwt software. Software die voor iedereen te koop is, of software speciaal op maat voor uw bedrijf. Van begin tot eind wordt u begeleid: van het vinden van de juiste software tot het succesvol gebruiken van die software.

Lees meer...

 

 

ICT-scan

Hibernis voert ICT-scans om bedrijven inzicht te geven in hoe efficiënt en veilig zij werken. Heeft uw bedrijf alles qua IT op orde? Weet u of u alle mogelijkheden van uw software benut en of uw werknemers efficiënt gebruik kunnen maken van die software? Weet u waar de veiligheidsrisico’s liggen en hoe u deze kunt voorkomen? Dankzij de ICT-scan krijgt u antwoord op al deze vragen, zodat u uw bedrijfsprocessen kan optimaliseren.

Lees meer...

 

ICT-hub

ICT-hub combineert het beste van twee werelden: als IT-student loop je stage bij een maakbedrijf dat jouw hulp hard nodig heeft en word je intensief begeleid door een IT-bedrijf, zodat je niet alleen een uitdagende en leerzame stage hebt, maar ook aan alle stage-eisen voldoet!

Veel maakbedrijven hebben vraagstukken waar zij de hulp van een IT-student voor kunnen gebruiken. Zij kunnen deze studenten echter geen begeleiding bieden, waardoor deze mooie kans verloren gaat! Dankzij ICT-hub is het toch mogelijk om maakbedrijven en IT-studenten samen te laten werken. De student loopt stage bij het maakbedrijf en wordt intensief begeleid door een IT-bedrijf, zodat aan alle stage-eisen voldaan wordt en het leerrendement het hoogst is. Een win-winsituatie: de student komt in aanraking met concrete problemen uit het werkveld, kan echt iets betekenen voor een bedrijf en heeft een interessante en uitdagende stage. Bovendien krijgen de bedrijven oplossingen aangereikt en zijn financieel voordeliger uit.

Lees meer...

 

 

Smart Industrie

Smart Industry, slimmer werken. In het huidige tijdperk is bijna alles mogelijk met software. Toch zijn veel bedrijven nog afhankelijk van handwerk, terwijl ook zij deze taken zouden kunnen versnellen met ICT. Hibernis stimuleert bedrijven om ‘smart’ te gaan en helpt ook u met het verwezenlijken van deze veranderingen.

Bedrijven moeten efficiënter gaan werken. Doen ze dat niet, dan worden ze over vijf jaar ingehaald door de nieuwe bedrijven die wél gebruik hebben gemaakt van de bestaande mogelijkheden op het gebied van ICT. In plaats van alleen maar handmatig te werken, moeten bedrijven overgaan op slimme hardware. Integratie met censoren is een voorbeeld van slimmer werken: geen handtellingen meer, de censoren doen het werk. Dat scheelt tijd en geld, maar vergt wel inzet van bedrijven om ‘smart’ te gaan werken. Hibernis denkt graag mee en dankzij het out of the box denken waar wij bekend om staan, ontstaan vaak slimme mogelijkheden!

Lees meer...