Van een goed idee naar een werkbare IT-oplossing

Naast het aanbieden van standaard-diensten worden we graag uitgedaagd om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Jij kent jouw branche goed, hebt een heel goed plan, maar hoe zet jij dit plan om in een werkbare IT-oplossing? Hibernis staat klaar om jouw bedrijf te ontzorgen met onze vernieuwende oplossingen.

Internet of Things

Meer waardevolle informatie uit jouw data en sensoren halen? Elke organisatie kunnen we verder brengen door onze hoogwaardige IoT-oplossingen om daarmee processen te optimaliseren.

  • PRODUCTONTWIKKELING
Lees meer

Software ontwikkeling

Vanuit een heldere visie en met de nieuwste technieken zorgen wij ervoor dat onze software optimaal presteert. Met onze IT brengen wij jouw organisatie tot leven!

  • ONLINE APPLICATIES
  • PROCESOPTIMALISATIE
  • ARTIFICIAL INTELLIGENCE
  • INTEGRATIES EN KOPPELINGEN
  • OPTIMALE SECURITY
Lees meer

Consultancy

Naast het verzorgen van de juiste software bieden wij ook consultancy aan om maximale waarde uit ICT te halen. Onze IT-specialisten denken met je mee!

  • ADVIES
  • IMPLEMENTATIE
  • PROJECTLEIDING
  • BUSINESS INTELLIGENCE
Lees meer

Maatschappelijk betrokken

Wij hechten veel waarde aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en geven graag iets terug aan de samenleving.

Wij zijn klaar voor de toekomst

Als trotse ambassadeur van de Smart Industry streven wij ernaar om meer maak-bedrijven te helpen met de invulling van het thema Smart Industry. Wij vinden het van cruciaal belang om samen te werken en onze IT-kennis, ervaring en expertise in te zetten, zodat onze klanten grote stappen kunnen maken. Wij delen graag onze kennis om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren en slimmer te laten werken.

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf vinden wij het erg belangrijk te investeren in het opleiden van jongeren in de IT-sector. Wij bieden MBO-studenten de gelegenheid om volwaardig een plek in te nemen en zo relevante werkervaring op te doen tijdens de opleiding, zodat zij met veel praktijkervaring een betere kans hebben op de arbeidsmarkt.

Bekijk stages

Duurzaam ondernemen

Naast het feit dat wij een IT-bedrijf zijn, vinden wij duurzaam ondernemen ontzettend belangrijk. Wij leveren graag een bijdrage voor het behoud van een duurzaam leefklimaat door circulaire initiatieven, projecten en producten regionaal zichtbaar te maken en te verbinden. Wij ondersteunen daarom graag onze gemeente Winterswijk door het European Green Leaf logo uit te dragen.