Systeembeheer

Systeem handboek

 

In een systeemhandboek worden alle gegevens opgenomen die belangrijk zijn voor het systeem van uw bedrijf. Dit is voor ieder bedrijf een must. Dankzij een systeemhandboek heeft u al uw contracten bij de hand, kan u naar iedere systeembeheerder stappen en heeft u beter zicht op alles wat het bedrijf bezit. Hibernis stelt een systeemhandboek voor u op!

In een systeemhandboek wordt een volledige beschrijving van alle aanwezig hardware opgenomen en staat genoteerd welke software waarvoor gebruikt wordt. Ook de aanwezige laptops en gegevens over telefonie zijn in een systeemhandboek te vinden, inclusief bijbehorende contracten. Alles wat met het systeem te maken heeft, gebundeld in één handboek. Dat bespaard veel tijd. Razendsnel contracten opzoeken, bekijken welke software geüpdatet moet worden en of de aanwezige hardware nog binnen de garantietermijn valt: allemaal dankzij een systeemhandboek. Hibernis weet de juiste vragen te stellen en stelt een volledig systeemhandboek op.

 

Netwerk onderhoud

In deze tijd is het onmogelijk om te werken zonder netwerk. Hibernis zorgt ervoor dat het juiste netwerk aangelegd wordt en dat het netwerk naar behoren werkt. U kunt zorgeloos gebruik maken van het netwerk!

Netwerken moeten aangelegd worden en zodra het netwerk er is, moet deze worden onderhouden.Hibernis zorgt voor het beheer en onderhoud van het netwerk. Dit betekent dat er preventief controles worden uitgevoerd om problemen te voorkomen en dat storingen zo snel mogelijk worden opgelost. Bedrijven kunnen rekenen op snelle service, waardoor er zo min mogelijk tijd verloren gaat aan netwerkstoringen.

Hardware onderhoud

Er is een grote keuze aan hardware op de markt, maar welke hardware past nou het beste bij uw bedrijf? Hibernis heeft een brede kennis over producten en kan u daarom het beste adviseren: van laptops tot labelprinters. Zijn de producten aanwezig, dan is het belangrijk dat deze onderhouden worden. Met hardwareonderhoud van Hibernis kan u zorgeloos gebruik maken van uw hardware en het onderhoud overlaten aan anderen!

Elk bedrijf heeft hardware nodig, maar niet elk bedrijf bezit de kennis om de juiste hardware aan te schaffen. Om te voorkomen dat er een printer gekocht wordt die de opdrachten niet aan kan, adviseert Hibernis over alle producten. Eenmaal gekocht, moet hardware ook onderhouden worden. Het is namelijk erg vervelend als hardware niet naar behoren werkt. Storingen moeten opgelost worden, hardware moet geüpgraded worden en onderdelen kunnen aan vervanging toe zijn. Allemaal voorbeelden van het onderhoud dat hardware nodig heeft. Hibernis zorgt hiervoor!