Hibernis doet mee aan het unieke SHII-vouchermodel

Sinds kort stellen wij onze innovatiekracht beschikbaar aan kansrijke startups in de Achterhoek om hen sneller te laten groeien. Ook wij zijn ooit als startup begonnen en weten hoe belangrijk het is om kennis met elkaar te delen en een goed netwerk op te bouwen. Onze ervaring willen wij juist nu breed inzetten door onze krachten te bundelen met ambitieuze ondernemingen. Elkaar versterken, met als resultaat: extra prestatiekracht, versnelde innovaties die ertoe doen, regionale patenten en prachtige succesverhalen. Samen bouwen wij aan de slimme maakindustrie in de Achterhoek!

Hoe helpen wij startups?

Middels een voucher bieden wij startups al onze IT kennis aan tezamen met het door ons ontwikkelde platformtechnologie DataDossier. Hiermee is de startup in staat per direct zijn IT-ondersteuning zelf eenvoudig en snel in te richten en continue aan te passen. Onze platformtechnologie maakt het mogelijk mee te groeien met de groei van de onderneming. Zodoende kan de startup toekomstbestendig van start gaan.

Daarbij beperkt de startup zich niet enkel en alleen tot traditionele kantoorautomatisering zoals een CRM, HRM of ERP, maar is hij in staat om overal en op ieder gewenst moment  dataverzameling aan de bron in te richten. Welke data dan ook! Een breed pallet aan integraties met sensoren van IoT-apparaten zijn in DataDossier beschikbaar. Data wordt on-the-fly omgezet in informatie en de starter kan op deze unieke wijze een eigen platform creëren en beschikbaar stellen. 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy