Wij worden blij van complexe uitdagingen

Het oplossen van complexe vraagstukken vraagt om: een open mind, een flexibele houding, snel denken, schakelen en inspelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van IT. Wij luisteren naar behoeften, kijken waar het beter kan en zien waar kansen liggen! Een Agile-aanpak, daarin ligt onze kracht! Samen gaan we voor het hoogst haalbare resultaat!

Wie zijn we?

Wij zijn Hibernis. Een voorloper op het gebied van innovatie! Een software ontwikkelbedrijf dat graag het verschil maakt door bedrijven een voorsprong te geven!

Onze ontwikkelaars, IT-consultants en designers hebben ogen als een havik en passie voor alles wat met IT en digitalisering te maken heeft. Toegewijde en creatieve doeners die slimme software creëren die bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter maken. Zo helpen wij andere bedrijven mee te innoveren in deze uitdagende snel veranderende tijd.

Hibernis werkplek
Ontwikkelaar

Typisch Hibernis

Innovatief

Wij helpen bedrijven graag een stap verder! Dit doen wij door voortdurend de vernieuwing van technologieën ons eigen te maken. Zo weten wij zeker dat onze ontwikkelingen toekomstbestendig zijn. Al deze kennis zetten wij in met als doel organisaties te laten innoveren en te ondersteunen bij het realiseren van doelstellingen.

Out of the box

What box? Simply realize there is no box! Grenzeloos denken met een flinke dosis nieuwsgierigheid is ons krachtigste bezit. Wij stoppen nooit met onszelf vragen te stellen. Dit leidt ons steeds weer naar nieuwe paden met mogelijkheden. Innoverend zijn zien wij als het vermogen om verandering als een kans te zien! Waar anderen stoppen begint het voor ons. Wij denken niet zozeer in problemen, in zeer complexe, multidisciplinaire uitdagingen zien wij alleen maar mogelijkheden!

Onze werkwijze

Onze kracht is het begrijpen van de business van de klant; het verdiepen in gebruikers en processen en weten welke vooruitgang klanten willen realiseren. Dit vertalen wij naar een vernieuwde werkwijze. We zijn gewend om snel te kunnen schakelen, maken gebruik van de meest recente innovaties en hebben een brede ervaring in projecten en branches.

Orientatie icoon bij ondersteuning diensten
Oriëntatie

Kwaliteit en betrouwbaarheid bepalen het succes van ons werk. Dit houden wij optimaal door betrokken te blijven bij het proces. Dit begint altijd met luisteren, niet alleen naar het management, maar vooral ook naar de werkvloer. Wat willen werknemers graag, waar liggen knelpunten en hoe kunnen wij werkprocessen beheersbaar maken, zodat er toegevoegde waarde ontstaat.

realisatie icoon bij ondersteuning diensten
Realisatie

Met data en analyses brengen wij het proces in kaart, waarmee wij bepalen hoe doelstellingen het best bereikt kunnen worden. Dit zetten wij om in een design en prototype waar de user experience centraal staat. Onze ontwikkelaars, altijd op de hoogte van de laatste trends en gebruik makend van de nieuwste technieken, zorgen ervoor dat jouw product of dienst in een razendsnel werkbaar systeem wordt omgezet.

Implementatie icoon bij ondersteuning diensten
Implementatie

De implementatie van nieuwe software vraagt inzet van de mensen die ermee werken. Voor ons is het niet alleen een softwarepakket installeren en inrichten. Wij hebben de kennis en het netwerk om projecten voortvarend en goed te implementeren. Die ondersteuning is voor ons belangrijk om het maximale uit jouw bedrijfsproces te halen.

Support icoon bij ondersteuning diensten
Ondersteuning

Zodra de software is geïmplementeerd begint het natuurlijk pas echt! Wij begeleiden jou graag in de zoektocht naar online succes door het optimaliseren en bijhouden van de software. Tevens staat ons team elke dag voor jou klaar en kan je gebruik maken van ons eigen supportsysteem.

Meet the team

Ons team gelooft in de kracht van slimme software die jouw plan omzetten in een werkbare IT-oplossing.

Chris
Chris
Chris Krabben

Commercieel algemeen directeur

Nivard
Nivard
Nivard Koskamp

Lead Developer & projectmanager

René Buunk

Developer

Melanie Krabben

Office manager

Raoul
Raoul
Raoul van den Berg

Developer

Niek
Niek
Niek van Wijngaarden

Projectmanager

Michael
Michael
Michael Ploeger

Developer

Pien Office Dog
Pien Office Dog
Pien

Office Dog

Niek Teunissen

Consultant

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Hibernis is altijd op zoek naar talentvolle mensen om ons team te versterken. Bekijk onze vacatures of kom eens langs op ons nieuwe kantoor!

Bekijk vacatures

Onze partners

Samen meer bereiken, met minder inspanning!

ICT Hub logo ICT Hub logo

Klaar om te innoveren?

Contact opnemen