Nieuwe digitale omgeving voor De Struker en Baderie

Klant
De Struker en Baderie
Deliverables
Digitale planning

De Struker en Baderie

De naam ‘De Struker’ is een begrip in Winterswijk en Achterhoek. Met meer dan 100 jaar ervaring leveren we kwaliteit en de beste service. Bij ons vind je zowel keukens als badkamers onder één dak.

Nieuwsgierig naar wat we nog meer doen? Neem gerust een kijkje op onze website: https://destruker.nl/

Uitdaging

Eerder gebruikte we voor Struker en Baderie afzonderlijke fysieke planborden met kaartjes voor het volledige jaar. Dit systeem bleek tijdrovend en onpraktisch, vooral wanneer een verkoper in de winkel stond en onverwacht een telefoontje ontving. In zo’n geval moest de verkoper de halve winkel doorkruisen om te controleren of er beschikbare ruimte was voor een nieuwe opdracht. Dit omslachtige proces zorgde voor ongemak en vertraagde de respons op klantverzoeken.

De situatie werd verder bemoeilijkt doordat de persoon verantwoordelijk voor de planning ziek was. Dit resulteerde in totale chaos, omdat we geen inzicht hadden in de gemaakte afspraken en het overzicht volledig ontbrak. In een poging om deze operationele tekortkomingen aan te pakken en meer controle te krijgen over onze planning, hebben we de expertise van Hibernis ingeschakeld.

Oplossing

Dankzij de op maat gemaakte Struker en Baderie omgeving zijn de werkprocessen verbeterd. De nieuwe digitale omgeving vervangt niet alleen de traditionele planborden, maar biedt ook real-time toegang tot alle relevante planning- en klantgegevens. Het ongemak van verkopers die fysiek naar het planbord moesten lopen, behoort tot het verleden, wat de reactietijd op klantverzoeken heeft verbeterd.

De planningsmodule maakt efficiënt beheer van de agenda’s van beide bedrijven mogelijk, en zelfs in het geval van personeelsafwezigheid is er een gestroomlijnd en overzichtelijk beheer van de planning. Monteurs hebben nu directe toegang tot alle relevante opdrachtinformatie, waardoor ze efficiënter kunnen werken met details zoals het type activiteit, begin- en einddatum, toegewezen medewerkers en een omschrijving.

Deze op maat gemaakte digitale omgeving heeft niet alleen de processen van Struker en Baderie geoptimaliseerd, maar heeft ook bijgedragen aan een verbeterde klantenservice en efficiëntere werkstromen voor alle betrokken partijen.

Resultaat

Het digitale planbord van DataDossier biedt ons de mogelijkheid om ver in de toekomst te plannen. Met slechts één klik hebben we overal online toegang tot relevante informatie. Fysieke planborden behoren tot het verleden. Dit minimaliseert het risico op het vergeten van taken en verhoogt de betrouwbaarheid van onze dienstverlening. Deze oplossing optimaliseert niet alleen onze processen, maar draagt ook bij aan een verbeterde klantenservice en efficiëntere werkstromen.

DEEL DIT PROJECT

Info

Ook de bedrijfsprocessen digitaliseren binnen jouw organisatie?

Contact - klantcase Grijsen