Inventarisatiesysteem voor REIN

Klant
REIN (Restroom & Energie Inventarisator)
Deliverables
Eigen inventarisatiesysteem voor vastleggen van data

Wat doet REIN? En waar staat REIN voor?

Bij REIN (Restroom & Energie Inventarisator) is om bedrijventerreinen en gemeenten te begeleiden naar een duurzame toekomst. We zijn toegewijd aan het bevorderen en stimuleren naar een circulaire economie en het vergroten van bewustwording op verschillende niveaus. Onze focus ligt op het inventariseren van restromen, het optimaliseren van grondstoffen, het delen van menselijk en materiele capaciteiten, en het bevorderen van de energietransitie. Daarnaast streven we naar een volledige afvalloze samenleving tegen 2050, waarbij de kringloop sluiten en lokale initiatieven bevorderen om vervoersbewegingen te verminderen.

Wat doet Hibernis voor REIN?

Hibernis heeft speciaal voor REIN een eigen omgeving gemaakt met ons logo en huisstijl. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar werkt ook goed. Hibernis kan eenvoudig een bedrijvenlijst van een bedrijventerrein dat wij aanleveren, importeren in ons portaal. Hierdoor hebben we een overzicht van alle bedrijven waarop we kunnen filteren. Tijdens een inventarisatie kunnen we bij elk bedrijf alle data vastleggen. Dat is de basis van de inventarisatie. Onze ambassadeurs kunnen tijdens de inventarisatie gemakkelijk vragen stellen en informatie invoeren.

Ook kunnen we makkelijk afspraken maken en deze per bedrijf vastleggen, zichtbaar in onze eigen agenda in het portaal. We zien wie waar een inventarisatie heeft. We hebben ook een kennisbank waar we goede circulaire ideeën vastleggen. Alle data die we vastleggen, kunnen we eenvoudig exporteren. Dit op maat gemaakte portaal helpt ons met alles wat we met REIN doen.

Wat zijn de USP’s van Hibernis?

Hibernis blinkt uit in het snel ontwikkelen van software op maat. Ze zijn flexibel en denken op een prettige manier met je mee. Ze zijn in staat om in een relatief korte tijd aangepaste software te leveren die perfect aansluit bij jouw behoeften.  

DEEL DIT PROJECT

Info

Ook de bedrijfsprocessen digitaliseren binnen jouw organisatie?

Contact - klantcase Grijsen