Software ontwikkeling

Programmeren is onze kracht. Of je nu alleen een online applicatie nodig hebt of juist op zoek bent naar maatwerk software voor procesoptimalisatie, samen met jou maken wij de afspraak dat jouw IT doet waar het voor bedoeld is! 

Online applicaties

Van hoge kwaliteit.

Op zoek naar een online applicatie? Hibernis ontwikkelt innovatieve apps voor zowel web als mobiel. Denk aan slimme dashboards die de prestaties van jouw bedrijf vergroten en de procesvoering efficiënter maken.

Hibernis is voorloper op het gebied van innovatie. Wij maken gebruik van slimme open source tools om het maximale uit jouw project te halen. We blijven ons continue scholen over de laatste ontwikkelingen en technieken en zorgen ervoor dat jouw software toekomstbestendig is.

Procesoptimalisatie

Wij helpen jouw informatiebehoefte volledig onder controle te krijgen. DataDossier is een platform waarmee je eenvoudig al jouw informatie en nieuwe data met elkaar kan verbinden. Jouw dienstverlening naar een hoger niveau tillen dankzij een ingebouwde Helpdesk of meer inzicht krijgen in jouw bedrijfsrisico’s?  DataDossier is geschikt voor elke organisatie, brancheonafhankelijk. In feite geven we jou maatwerksoftware, zonder te hoeven betalen voor ontwikkelkosten om bedrijfsdoelstellingen sneller te behalen.

www.datadossier.nl

Optimale security

Voorbereid op de security risico’s van morgen.

Omdat de IT wereld zich in razend tempo ontwikkelt, zijn security issues aan de orde van de dag. Het is daarom voor iedere onderneming van cruciaal belang aandacht te besteden aan het voortdurend actueel houden, controleren en beheersen van privacy, informatie en cyberrisico’s en de bijbehorende managementprocessen. Hibernis denkt met jou mee om een sterke beveiligingsstrategie op te zetten en daarmee jouw beveiliging naar een hoger niveau te tillen.

Integraties externe software & APIs

Hibernis laat jouw systemen samenwerken met maximale impact. Onze slimme koppelingen zorgen voor veel tijdbesparing en nieuwe inzichten. Een API-koppeling wordt altijd op maat geleverd door Hibernis. Wij brengen jouw processen in kaart en beoordelen op basis daarvan hoe applicaties op een zo veilig mogelijke manier gekoppeld worden.

Artificial Intelligence

Met behulp van kunstmatige intelligentie blijven wij onszelf continue ontwikkelen om voorspellingen te kunnen doen. Deze voorspellingen passen wij toe in de dagelijkse praktijk van onze klanten. Door kunstmatige intelligentie in ons product DataDossier toe te passen, kunnen wij vragenlijsten verrijken en op termijn geautomatiseerd toevoegen, waardoor aanvullende vragen ontstaan die van cruciaal belang kunnen zijn, zoals bijvoorbeeld in de gezondheidszorg. Wij helpen jou graag verder hoe AI het best binnen jouw organisatie kan worden ingezet.

http://www.datadossier.nl

Klaar om te innoveren?

Contact opnemen