Meewerkstage App Developer

Soort baan
Meewerkstage
Klok icoon - type baan
Fulltime
Locatie baan
Winterswijk

Volg jij een HBO-studie richting ICT en zoek jij een stage als App Developer? First of all: lees alleen verder als je bij een IT bedrijf wilt werken waar je serieuze dingen zult leren en jij bereid bent jezelf volop te laten zien in ons team.

Over de organisatie

Wij zijn dé kennisbron voor bedrijven die willen innoveren. Onze uitdaging zit in het waarmaken van de potentievolle ideeën van ondernemers in de Achterhoek. Hoe? Ondernemers hebben vaak een plan/ idee en met onze grenzeloze nieuwsgierigheid en een sterk inlevingsvermogen laten wij hen graag aangenaam verrassen, met prikkelende oplossingen het idee wordt omgezet in werkbare IT-oplossingen. 

Want als de basis staat als een huis, hebben zij de vrijheid en ruimte om zich te richten op datgene wat hen drijft en dus datgene te doen wat er voor hen werkelijk toe doet. 


Graag willen wij jou kennis laten maken met ons product DataDossier! Een platform met eindeloze mogelijkheden!

DataDossier is een modulair en configureerbaar no-code platform dat afgestemd kan worden op de wensen en processen van elke organisatie. Software die precies doet wat een organisatie nodig heeft, nu en in de toekomst, flexibel, aanpasbaar en beheersbaar blijft. 

Wil jij ervaringen opdoen en met ons team meewerken aan onze continue verbeterende ons platform DataDossier? Ben je nieuwsgierig geworden en hongerig naar meer willen weten? 

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage als ontwikkelaar om onze app te verbeteren en waar je veel ruimte krijgt om te leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Als stagiair kom je te werken bij een innoverend softwarebedrijf uit de achterhoek en ga je aan de slag in een multidisciplinair development team.

Voor ons platform DataDossier zijn wij een app aan het ontwikkelen. Samen met je collega’s ontwikkel je aan een nieuwe app, breng je hier verbeteringen in aan en denk je mee over vraagstukken om het platform naar een hoger niveau te tillen. Als er functionaliteiten bijkomen en of onderhoud noodzakelijk is, help jij om dit in de applicaties te verwerken.

Door nieuwsgierig te zijn, vragen te stellen en gewoon te doen zul jij jezelf ontwikkelen tot een (betere) software developer. Je verhoogt niet alleen je vaardigheid om te programmeren in Xamarin, maar ook houd jij je ook bezig met code reviews van je collega’s. Op deze manier leer je wat jij kan verbeteren maar kun je ook vertellen wat je collega’s wellicht anders zouden kunnen doen. 

In sprints van twee weken werk je samen met andere developers en een designer aan het platform DataDossier. Door deze manier van werken krijg je een goed beeld van hoe het er binnen een professioneel mobiel bureau uitziet. Tijdens deze stage krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen en nieuwe technieken te ontdekken.

Kortom, volop uitdagingen waarin jij flink je tanden kunt gaan zetten!

Wat wij van jou vragen

  Je volgt een HBO opleiding richting ICT;

  Je bent proactief en deelt graag jouw ideeën;

  Communicatief sterk;

–  Leergierig

 Teamplayer;

  Kennis van Xamarin en REST API;

  Vanaf september 2022 (of later) minimaal 32 uur per week beschikbaar in de vorm van een meewerkstage.

Wij bieden

  Een enorm leerzame stage bij een ervaren en dynamisch IT bedrijf;

  Goede werksfeer met inspirerende collega’s die jou er graag bij betrekken;

  Een stagevergoeding uit blijk van waardering voor jouw input en waarde aan onze organisatie;

  Een horizon die verder reikt dan alleen achter je bureau;

  Originele en gezellige teamuitjes met jouw collega’s;

  Elke vrijdagmiddag een beregezellige afsluiter met aangewakkerde kennissessies. 

Enthousiast? Stuur je motivatie met CV naar: melanie@hibernis.nl

Vragen over deze vacature?

Voor meer informatie over deze stage kan je contact opnemen met afdeling HR, op nummer 0543 820 216

Meer informatie over onze organisatie en het product DataDossier vind je op www.hibernis.nl & www.datadossier.nl.